Det är svårt att sammanfatta denna månad med ett ord, kanske händelserik? Personalen kommer tillbaka mer och mer från semester och nästa vecka på tisdag så flyttar jag upp till min ordinarie avdelning igen. Men jag har fått träffa min katt Molly igen som jag inte sett på drygt tio månader sen sist, samtidigt som jag ser att jag nästan varit inlagd ett år. Ena stunden så är jag positiv till framtiden och planerar och donar men sen, som att någon klubbar mig med att jag är värdelös och inte har någon framtid alls, emotionell instabil personlighetsstörning men det hjälper ju inte mig att jag vet att det är en del av mig. Okej, här kommer månadens Hiss & Diss:

Hiss:

 • Fyndade på Jysk, 2 möbler för 500 kronor. Älskar Rea!
 • Ny säsong av Orange is the new black samt Screamserien på Netflix.
 • Att det har börjat regna! Så skönt i luften, för naturen och alla våra djur. (Man orkar med sig själv igen)
 • Även om min kontaktperson är sjukt jobbig så är jag ändå glad att hon är tillbaka. (Glimten i ögat)
 • Jag har fått nytt rum (eget) igen! (13/8).
 • Jag har fått träffa Molly! (Senast var innan jul förra året).
 • Vi flyttar tillbaka till min ordinarie vårdavdelning (28/8).
Diss:
 • När personer inte håller avtal som man har bestämt.
 • Att jag såg färdigt på Orange is the new black (egentligen inte diss så, men ville inte att den skulle ta slut.)
 • När man blir bortprioriterad som patient, för sjuksköterskan ska äta (inlägget)
 • Att behöva se över om ens vänner är bra för en, det är så sjukt jobbigt mentalt.
 • Att maten går betydligt sämre igen, ätstörningen har åter ökat och min ork (mentalt tar slut och jag har svårare att komma upp på morgonen)
 • När människor tigger till sig kommentarer, jag kommenterar om jag vill.
 • LPT- förhandling.