Lyckad Permission

Vad överraskad jag blev när jag såg hur mycket ni uppskattade klädtipsen. Kul att det uppskattas, kommer göra fler sådana inlägg då det verkligen var uppskattat. Vill du ha tips om något annat? Skriv gärna så kanske jag kan hjälpa dig men frågor om smink och håruppsättningar får jag låta någon annan hjälpa er med.

Idag var jag på permission med personal M. Vi åkte till Jysk och vad jag fyndade! Den lilla byrån (påminner om nattduksbord) kostade 200 då det var ett skyltexemplar och ifrån början kostade den 649 kronor. Så fem hundra spänn för två förvarings byrå var som hittat. Plus att skyltexemplaret var redan ihop skruvat.


Puzzel fick vara i skuggan men idag var det ”bara” 22 grader vid tio-tiden, men det var skönt. Och det finaste man har sätter man på bordet. Trött men glad kille.


Sammanfattningsvis har dagen varit bra och jag har fått mycket gjort hemma samt mycket tid till hunden 🙂

4 Responses

  1. så roligt att du fick permission så du kunde fynda så fina saker 😀

  2. znogge skriver:

    Grattis till fyndet! Det var en bra sänkning minst sagt. Skönt också att permissionen blev lyckad.

  3. Emma Engström skriver:

    Byrån är verkligen jättefin, vilket köp! 😀

  4. Johanna skriver:

    Vilka fynd och så härlig dag du fick 🙂

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

%d bloggare gillar detta: