Månadens Ros Till Mamma

Denna månad är faktiskt väldigt enkel att veta vem jag ska ge månadens ros till. Det är en person som ställt upp mycket för mig och kört många mil och omvägar. Hon har sett till att Puzzel kommit på besök, ofta. Hon har också varit med på en enorm resa och burit mig nio månader i magen. Det är självklart att det är min mamma, jag ger henne en STOR MÅNADENS ROS!

 

7 Responses

 1. Znogge skriver:

  Det låter som ett mycket bra val!

 2. Emma Engström skriver:

  Tycker det verkar helt rätt! Kram

 3. Netti Starby skriver:

  Åh vad gulligt och så fint skrivet av dig om din mamma! <3 Kramis

 4. Sussi skriver:

  Vad gulligt av dig

 5. Carro skriver:

  Åh vad fint! Mammor är fantastiska 😍

 6. MADDISENJ.SE skriver:

  Men så gulligt och fint inlägg!

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

%d bloggare gillar detta: