"kommer jag vara så stark så jag orkar"

På något sätt ska det bli vi två igen. Jag lovar det, jag vet inte när eller hur men en dag kommer jag vara så stark så jag orkar leva och kan ta hand om mig själv och mina djur. På något sätt ska vi leva ett långt och lyckligt liv men först ska jag bara överleva, och just nu är det säkrast där jag är. Men min bästa vän, du skänker mig all den kärlek jag behöver.. Du, jag och Molly kommer att flytta hem igen. – Hur tufft det än kommer bli.
 De tätare besöken med Puzzel har varit guld värda, tyvärr har mamma börjat jobba men jag njuter av alla stunder jag får med honom. 
På mindre än ett år har jag har jag nästan dött två gånger, och fäller en tår när jag tänker på hur mörkt allt blir ibland. Hur jag glömmer bort livskvalitén och jag orkar inte
igenom en ångestattack utan hjälp av personalen men när jag träffar dig, Puzzel. Jag glömmer för en stund det hemska. Du påminner om hur lyckliga vi va och hur lyckliga vi kan bli. Du är kärleken själv och jag kämpar varje måltid för våran skull. Jag vill inget hellre att bo tillsammans med dig och Molly. Just därför måste jag vara kvar här.

6 Responses

 1. znogge skriver:

  Djur är en lisa för själen på många vis. Så är det bara!

 2. Netti Starby skriver:

  Självklart ska du bo med Molly när du mår bättre och många styrkekramar <3

 3. elin skriver:

  Fin bild<3

 4. Maria skriver:

  Så fint du skriver om dig och Puzzel. Det är klart att du och världens bästa vovve ska bo tillsammans igen 🙂

 5. Carro skriver:

  Vad fina ni är och härligt att du har mål 😍

 6. Så fint inlägg och klart ni ska bo tillsammans igen 🙂

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

%d bloggare gillar detta: