– Vilket gjorde mig skogstokig –

Ibland blir jag så galet arg på personalen, som igår. Vi får våran mat på en bricka med ett glas, sedan tar en del bort glaset – vilket gjorde mig skogstokig igår –. De kan ju inte skydda mig från allt, då kommer mitt liv hemma bli ännu svårare att hantera samt leva. Frustrationen gick så långt så jag valde att lämna matsalen och var fly förbannad men efter en stund att jag har talat med den personalen i fråga, så lugnade jag ner mig och gick och åt, samt fick ett vanligt glas istället för en platsmugg. – Jag kanske är känslig men  det kändes inte alls som om de litade på mig, samt när vissa tar bort glaset och sedan andra inte, suck. Men ny dag och nya möjligheter som de kallar det. Jag är väl medveten om att jag är impulsiv och jag har ju extravak av en anledning men ibland tar tålamodet slut.

10 Responses

 1. Netti Starby skriver:

  Förstår att du blev arg. Kramis

 2. znogge skriver:

  Tålamodet kan tryta för oss alla och det måste vara svårt när personalen gör på olika sätt.

 3. elin skriver:

  Skönt att det löste sig!<3

 4. Förstår att du blev frustrerad :/

 5. Emma Engström skriver:

  Jobbigt är det kan bli så rörigt och olika, men man får ta nya tag och försöka tänka ett steg innan man agerar! Kram

 6. Sussi skriver:

  Det är mycket godare att dricka ur ett riktigt glas än en plastmugg så förstår dig.

 7. Carro skriver:

  Förstår att de är frustrerande att de har olika rutiner/regler.

 8. Maria skriver:

  Jobbigt att personalen gör olika, det är inte juste tycker jag. Men bra att det löste sig.

 9. Jennifer skriver:

  Varför gjorde de så?

 10. Jobbigt att de gör olika för alla, förstår att tålamodet tryter då ibland.

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

%d bloggare gillar detta: