Jag vill hem – Men när kommer det bli?

Idag var vi uppe på Mösseberg igen vid campingen och trots att vi åkte iväg halv nio så visade temperaturen redan tjugo grader. Vi gick en kortare promenad och sedan doppade vi fötterna i vattnet och Puzzel fick en liten simtur. Kanske inte populärast när han ska in men lättad av att vara svalkad blev han nog allt.
 Japp, jag har badat (:
 Min duktiga kille, var skönt att få svalka sig själv med. Mamma var med och vi hade filt och matsäck med oss. Mysigt i skuggan och runt om badade barn och tjoade och Puzzel var så duktig och sade ingenting. Stoltare för varje dag blir jag <3
Jag vill bara hem nu.
Jag vill bara bli frisk.
Jag vill inte ha ätstörningar mer.
Jag vill inte lida av psykisk ohälsa.
Jag vill må bra och klara av att leva.
Jag vill finna orken men vart tog den vägen?

5 Responses

 1. Louise skriver:

  Så mysigt! 😀

 2. Så härliga bilder. 🙂 Att lida av psykisk ohälsa suger… Kram

 3. Maria skriver:

  Det har inte varit direkt kallt idag, fy tusan vad varmt det varit. Har knappt fått gjort mer än hälften av vad jag skulle gjort 🙂 Så fina bilder, måste ha varit skönt för Puzzel att få bada 🙂

 4. Amanda skriver:

  du är stark <3 heja dig

 5. Pauline Hurtig skriver:

  härliga bilder!

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

%d bloggare gillar detta: