Midsommarafton

Idag är det tydligen Midsommarafton, ingen större deal för mig direkt. Maten har varit lättare idag men jag mår inte bra. Jag känner en betungande känsla i mig. Jag är orolig och ledsen, kanske det beror på alla förändringar och så men jag orkar inte känna såhär. Jag känner mig så vilsen och vissen, hur ska jag kunna få ett fungerande liv igen? Jag vet inte, jag vet bara att jag vill men förstår inte hur jag ska orka.

Även om regnet fallit nästan hela dagen så lyckades jag gå ut till ankdammen och även fota dessa blommor. Ljuset föll fint och solen tittade fram lite även om det bara var för någon halvtimme men det var uppfriskande och en sväng till affären blev det.
 —

Det känns som om jag varit rätt negativ det sista och inte direkt funnit kraft. Kanske är jag bara allmänt låg, vädret påverkar, kanske fibromyalgin eller kanske en förbannad kombination av psykisk ohälsa. Oavsett vad det är, oavsett vad som plågar mig, maten eller vadsomhelst så hoppas jag att det blir lättare för jag måste finna orken igen innan den hamnar för långt bort.

8 Responses

 1. Men så jobbigt. Ta hand om dig.

 2. försök att tänka positivt, vet att de e svårt att göra men försök kära du <3

 3. znogge skriver:

  Skönt att maten varit lite lättare i dag i alla fall. Ibland är det svårt att veta vad som orsakar måendet för kanske är det en kombination.

 4. Maria skriver:

  Inte alltid så lätt att veta varför man inte mår så bra. Hoppas det känns bättre i morgon (läs idag)Stor Kram

 5. Usch vad jobbigt att känna så :/ Känner igen det där…<3

 6. Louise skriver:

  Styrkekram! <3

 7. Emma Engström skriver:

  Wow vilka vackra blommor, så härliga färger! <3

 8. jennifer skriver:

  Ingen bid deal här heller med sådan här högtider 🙂

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

%d bloggare gillar detta: