Hoppa till verktygsfältet

Skuggans Pris

Känner mig trött nu.. känner mig otroligt överkörd. Och ännu en gång blir det förändringar i mitt liv. Psykiatrin stänger min avdelning idag och jag ska med de få som är kvar flytta ner en våning. Jag har redan haft en panikångest idag och jag hatar verkligen förändringar. Viss en del personal har jag redan träffat men att få ett nytt rum, ny avdelning och nya patienter att träffa. Ibland önskade jag att inte aspergern satt så starkt i mig. Även om det är högfungerande autism och ingen som jag möter märker något, förutom jag i mitt huvud.

Så denna dagen blir tuff men det ordnar sig nog men oron finns hela tiden där. Usch, jag känner mig patetisk som blir såhär men jag är ju den jag är och ju mer jag dömer mig, desto värre blir det. Så, på något sätt får jag försöka vara snäll emot mig.

3 tankar på “Skuggans Pris”

  1. Jobbigt att flytta för visst är det en omställning och speciellt när man inte har valt den själv eller kan påverka. Hoppas att det ska gå så bra som möjligt utifrån förutsättningarna.

    Svara

Lämna ett spår så jag kan finna dig också