Idag är det Sveriges nationaldag, flaggorna är uppe och på lunchbrickan fanns det med en morotskaka med flagga på. Tagit en förmiddagspromenad och fotograferade lite.. nja, jag firar inte det direkt. Men ut och fotografera gjorde jag iallafall, det är svalare idag (tack och lov) för värmen är välkommen men jag behöver komma ikapp med vätska och vila, min fibromyalgi lider jag av mycket nu och all stress gör det inte bättre.
 Jag är inte överförtjust i myror och försökt zooma in så mycket som möjligt för att… de bits ju! Men är faktiskt nöjd vad jag lyckades med, håller på att utveckla mig, så jag tycker att det är roligt att jag ser mina framsteg som positiva.
 Denna stackaren kunde inte flyga och hoppade runt haltande och gömde sig lite men verkade inte så väldigt rädd för mig ändå. 
 Denna bild blev så bra! Humlan ville vara lite still innan den bestämde sig för att cirkulera runt mig, haha! Jag stack iväg då den inte verkade gilla mig eller att bli fotograferad.
 —
 Denna insekt fascinerade mig. Den var ungefär lika stor som en mygga men har ingen aning vad den heter. Vet du?
 De små krypen ser verkligen läskiga ut när man ser dem så nära. Jag hoppar ju högt bara de kryper på mig men egentligen är de väl räddare för mig, men åh!