"Solen skiner men vinden är iskall"

Nu är det fredag, för mig betyder att min hund kastreras idag och jag får träffa honom både lördag och söndag. Och Min vän U kommer och hälsar på lördag eftermiddag. Helt plötsligt får jag hur mycket som helst på schemat men det är ju bara roliga och positiva saker, för det behöver jag verkligen.

Idag var jag ute med L på promenad, fy tusan vad kallt det vinden är! Men i lä och i solen var det oerhört skönt. Tänkte ta lite mer foton men jag frös så om händerna så det fick duga med två, iallafall de som publiceras här. Men min fibromyalgi lider av denna kylan men jag är envis och vill ut iallafall. Frisk luft är verkligen viktigt, och den halvtimmes promenaden är uppskattad för min del iallafall.

3 Responses

  1. linnea skriver:

    fint väder, men jobbigt att det är så kallt! härligt med helg 🙂

  2. Carro skriver:

    Underbart med sol och härligt med besök idag 🙂

  3. Miss Jennifer skriver:

    Fint men kallt är det 🙁

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

%d bloggare gillar detta: