Hoppa till verktygsfältet

Enhörningar och bolltäcken

Bilden är färglagd av mig Suzanne Philipsen ur målarboken ”Mythomorphia” av Kerby Rosanes
Idag vaknade jag upp till en värmande kommentar på mitt förra inlägg, tack till dig Elin. Dessvärre har förmiddagen varit lite kämpig, efter frukosten kom ångesten ett tag men jag sov igenom den. Har ni hört talas om ”bolltäcke”? Det är ett täcke med bollar i och finns i olika tyngder, jag själv har tio kilo här på sjukhuset. Hemma har jag kedjetäcke men det får vi inte ha på avdelningen, vilket i och för sig förståeligt. Men jag saknar kedjetäcket ibland men ibland får man ta det näst bästa alternativet.
Nu när jag har varit inlagd ett tag så har jag börjat måla i olika målarböcker och jag är lite stolt själv faktiskt. Denna enhörningen tog mig två dagar att måla och jag tycker den är otroligt vacker. Vad tycker du? Idag händer det inte så mycket mer än att försöka klara av dagen så bäst som det går.

5 tankar på “Enhörningar och bolltäcken”

  1. Tycker enhörningen blev jättefin ❤️ Känner till bolltäcke, har en vän med ett sånt täcke och han tycker det är lättare att sova med det. Kram på dig fina du 💕🌸

    Svara

Lämna ett spår så jag kan finna dig också