Vardag/allmänt

Lördag och bloggen blir lidande

 Är hemma hos pappa och tar det lugnt, bloggen blir dock lite lidande då. Återkommer imorgon igen. Ha en trevlig lördag. Mitt tips är att se Smartare än en femteklassare ikväll på ettan, är sjukt bra. Jag avslutar sen kvällen med Beck – Sjukhusmorden, på Cmore. Gör likadant om ni har den kanalen!

4 reaktioner på ”Lördag och bloggen blir lidande

  1. Det låter som du har en mysig kväll framför dig med både smartare än en femteklassare och även Beck! Ska också se smartare än en femteklassare då det är väldigt underhållande tycker jag! Och även Beck är bra men har tyvärr inte den kanalen 🙁

  2. Har inte sett Beck på h u r länge som helst nu, men kommer ihåg att jag alltid kollade på de filmerna när jag var yngre. Det var liksom nästan en tradition på helgerna, hehe. 🙂

Lämna ett spår så jag kan finna dig också