Emellanåt går det bra serier/program på tv:n men för det mesta är det bara skit. Serier/program som går just nu som jag följer är, Grey´s Anatomy, Under samma tak, Jordskott, The Team, Ack Värmland och Smartare än en femteklassare. En serie som jag följer troget är också Days of our lifes (våra bästa år) men den går inte på tv3 längre utan bara på webben så det blir att koppla datorn till tv:n ofta.
Grey´s Anatomy följer både jag och mamma. Jag gav henne de fyra första säsongerna i julklapp och nu är vi på säsong fem (vi har köpt fler). Men på tv:n är vi på säsong elva, kan tyckas vara lite rörigt men vi reder ut det. Det är verkligen en kanonserie. 
Bild från avsnitt (säsong fem)
När man ser serier som till exempel Grey´s eller Våra bästa år, det blir lite som en extra familjemedlem och svårt att sluta titta. Vad ser du för serier eller för program på tv:n?