Hoppa till verktygsfältet

Geocaching

Förra året upptäckte jag att vara ute i naturen och leta efter små plastburkar inte är så farligt. Att följa en gps och leta ute i naturen, gud vad roligt. Har ni testat? Visst kan det vara jobbigt med alla backar, kullar, terränger och ibland hittar man dem inte ens. Men skam den som ger sig. Och oftast är man inte själv, iallafall inte jag så då kan man tänka ihop, klura och så vidare. Ett enkelt sätt att få motion och frisk luft. Jag tog upp detta intresse igår igen med mamma. Hoppas att fler i min omgivning blir intresserade, eftersom det är väldigt kul.

Vad gör ni idag?

3 tankar på “Geocaching”

  1. Har faktiskt inte testat på det innan men att vara ute i naturen och promenera är det bästa jag vet! Så himla härligt med lugnet och den friska luften. Får verkligen ro i hela kroppen när jag är ute i skogen 🙂 Ska ta till mig din aktivitet och söka plastburkar jag också! 🙂

    Svara
  2. Inte testat att leta efter plastburkar i naturen, men när jag är ledsen eller väldigt arg så brukar jag ta en lång promenad i en liten skog som ligger nära hemmet.

    Svara

Lämna ett spår så jag kan finna dig också