Nu har det gått en vecka

 

För en vecka sedan började jag med lchf, för er som inte vet vad det är, googla. Men kort, så är det en diet fast man äter sig alltid mätt, faktum är att jag är nästan aldrig hungrig nuförtiden om jag jämnför med innan lchf. Man skippar kolhydrater och äter fett. Alltså inte potatis, ris o pasta bland annat. Och jag har tagit bort allt godis, chips läsk/saft förtillfället och det har gett effekt. Vågen visade minus två och ett halvt kilo på en vecka.
 
Många tänker nog, vad tråkigt, bantning? Nja, det är mer en livsstil. Man kan alltid äta sig mätt, vilket är underbart, för jag kan inte gå runt och att vara hungrig. Då blir jag ett monster. Jag är mätt, jag trivs.
Dock har jag känt mig dålig de första dagarna. Trötthet, mått illa, ont i magen men jag kommer igen.

3 tankar på “Nu har det gått en vecka”

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

%d bloggare gillar detta:
Hoppa till verktygsfältet