Hoppa till verktygsfältet

Olika appar

Använde inte så många appar på telefonen förut utan mest Photoshop. Men har insett att det är bekvämt, smidigt och enkelt att ha en eller flera appar i telefonen så man kan göra bilderna lite mer personliga. Men ja kommer inte dumpa Photoshop för det men ärligt, det här är bara så mycket enklare! Använder ni någon app?
 
Känner mig lite ”efter” men det har jag alltid varit. Med Facebook, innan dess, bilddagboken osv. Jag har inte ens Instagram. Men varför ska jag ha det? 

4 tankar på “Olika appar”

  1. Just fotoappar är jag dålig på att använda, åtminstone appar där man redigerar. Gör det direkt i Instagram om jag lägger upp nån bild om nu filter räknas riktigt. Visserligen redigerar jag knappt bilder i datorn heller så det kanske finns ett samband. :p

    Svara

Lämna ett spår så jag kan finna dig också