Hoppa till verktygsfältet

"Kärringvarning"

Det har löst sig mellan mamma och pappa, de ska INTE skiljas. Vilken lättnad!

Jag måste erkänna, jag har skaffat något som jag aldrig jag skulle införskaffa. Broddar. Men det är ju hur bra som helst, speciellt på hunddagiset. Det är ju som en livförsäkring för oss. När det är halt och hundarna drar, då står vi iallafall på fötterna! Jag har alltid tyckt att det har varit lite ”kärringvarning”

Så jag skaffade egna också. Slipper man spänna sig så när man är ute och går, ni borde testa om ni nu inte redan har (:

3 tankar på “"Kärringvarning"”

  1. Härliga nyheter om dina föräldrar! :)Jag tycker nog också att det är lite kärringvarning, men å andra sidan så är det ju bättre att ha dem och slippa halka…

    Svara

Lämna ett spår så jag kan finna dig också