Fjärde advent

 
Såhär ser julgranen hemma hos mamma och pappa ut, tycker fortfarande att vit är finast men grön är fin med dock inte finast! Men ni, kolla paketen. Vill ha julafton idag men det är bara 2 dagar kvar, spännande!
Nu när det snart är den 24 innebär också att julkalender lider mot sitt slut, vilket är väldigt tråkigt. Jag tycker att i år att den har varit väldigt bra. Det var många år sen jag såg en julkalender som jag verkligen gillade. Men Barna Hedenhös – Uppfinner Julen, kan inte heller vara för evigt.

2 Responses

  1. Anita skriver:

    Vilken fin gran dom hade 😀 kram

  2. Erica skriver:

    Jag har inte följt julkalendern alls. Skulle egentligen vara mysigt att göra det någon gång, har alltid varit så dålig på det. :p

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

%d bloggare gillar detta: