Andra advent

 

Det är redan andra Advent och snön kom hit i torsdagsnatt. Jättemysigtatt se snön falla men dock är stormen himla otrevligt, den här gången heter den Sven. Jag tycker inte riktigt det namnet passar en storm dock. Granen kom upp i onsdags, det är en plastgran och är vit med röda kulor i. Bild ser ni längre ner. Jag har fått en massa kommentarer om en den, roligt. Min familjehemsmamma retar mig och säger att man ska ha en grön gran. Ska hon säga, som inte har en gran alls. Haha! Dock tycker hon att den passar in i min inredning. Så lite plus ligger jag där. Sen finns det ju dom som gillar den och vill köpa en lika dan, de blir inspirerade. Kul!
Nog om granar! Vräker snön ner hos er också? Neko tycker den är rolig, vi är ute lite varje dag men när det blåser som det gör så är det inte så mysigt men han vill ju ut lite och vad gör man inte för honom.

3 tankar på “Andra advent”

  1. Jag är en av de som föredrar gröna granar, fast håller med det hon sa om att den passar in i din inredning. Gillar en stora klockan också. 🙂

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

%d bloggare gillar detta:
Hoppa till verktygsfältet