Har inte bloggat på över en månad, egentligen ingen särskilt anledning utan mer bara bloggtorka. Men nu börja jag faktiskt sakna bloggen lite. Saknar ni bloggen om ni inte bloggar? Men nu hoppas jag att jag kommer komma igång igen.

Mina dagar flyter på, har ju mitt hunddagis två dagar i veckan, oftast är det tisdag och torsdag fast på senaste tiden har det varit onsdag och torsdag. Det hoppar lite, men det spelar inte så stor roll för mig. Denna vecka blir det tisdag och onsdag. Jag cyklar också till hunddagiset, och ifrån radhuset är det fyra kilometer, så det är inte så värst långt. Jag trivs verkligen på praktiken och efter nyår så ska jag öka till en till dag i veckan. Det kommer nog gå bra.

På måndagar fortsätter jag träffar min samtalskontakt. Det funkar känns okej, fast det är ganska jobbigt. Men det är väl det som är meningen att man ska bearbeta saker och ting. Och jag har inte direkt tomt i mitt bagage om man säger så.

Kommer inte ihåg om jag har skrivit att jag har börjat sova i lägenheten? Iallafall så har jag det. Jag har till och med  ökat till två nätter. Neko har också flyttat till mig, det är jättemysigt.