"I Något Japanskt Fängelse"

Det är lite svårt att förstå att det är mindre än en månad kvar så är både jag och mamma hos Peter i Japan. Coolt, kan man säga. Urhärftigt, liksom! (Nu lät jag lite som en fjortis men hallå? Det är Japan!?)

Hämtade ner den nya resväskorna från vinden idag, efter morgonpromenaden. Dom är stora och rymmer mycket, man får nog inte ha större, då får man betala för övervikt, I think.

Ringde även min läkare här omdagen, sen ringde han mig. Dock inte min ordinarie. Jag äter mediciner så jag måste ha intyg och se till att medicinen räcker under tiden jag är (har apodos). Han skrev något slags intyg. Så de inte tror att de är typ droger och stänger in mig i något Japanskt fängelse. Det vore inte så lyckat! Men nu ska det nog inte vara något problem. Intyget är på engelska också, så långt tänkte inte ens jag.

Ska bli så kul att åka till Japan och få se något annat. Ska även bli kul att få se Peters flickvän. Spännande!

9 Responses

 1. Nelly skriver:

  Så roligt med en Japanresa! 🙂

 2. josefine skriver:

  svar; tack så hemskt mycket!

 3. Hanna skriver:

  Vad kul att åka till Japan! 🙂

 4. Peter skriver:

  Vi inväntar eran ankomst, hoppas förberedelserna rullar på som de ska! 😉

 5. Kicki skriver:

  Åh, vad kul det ska bli att få läsa om dina äventyr sen! Måste kännas lite läskigt med medicinerna…hoppas de fattar engelska;)Kram

 6. Jenny skriver:

  Ja visst är hon :)Fy vad kul med japan-resa! Hoppas du får det fantastiskt!

 7. Anita skriver:

  Men å va spännande med Japan! 😀

 8. Erica skriver:

  Fy vad roligt med Japan! Du får berätta allt om det sen! 😀

 9. Fina Frun skriver:

  Vad spännande att åka till Japan!

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

%d bloggare gillar detta: