Inredning

Vi var aldrig på Ikea igår, jag och mamma. Översvämningen i Jönköping var så allvarlig så Ikea var stängd och det gick inte komma fram. Vi åkte inte dit. Istället åkte jag och mamma till hemkompaniet i Lidköping, sen till Mio, Chilli och en annan inredningsaffär i Skövde. Hittade massvis med fina grejer, dock fick vi inte hem soffan och tv-bänken. Dom kör hem den nästa vecka, förhoppningsvis. Men här kan ni se andra saker som har kommit upp i min lilla lya.

3 Responses

  1. Fina Frun skriver:

    Så mycket fint ni köpte! Gillar verkligen kattlampan 🙂

  2. Kicki skriver:

    Så mycket fint! Tavlan är ju för söt och en liknande nattduksbord har jag funderat på:)Fin matgrupp har du hittat också!

  3. svar: tack för dina fina ord

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

%d bloggare gillar detta: