Hoppa till verktygsfältet

Musiken

1. Sleeping sun – Nightwish
2. Händerna mot himlen – Petra Marklund
3. Mardrömmar – Melissa Horn
4. Tomorrow – Laleh
5. My immortal – Evanscene
6. Kärleken är – Jill Johnson
7. Ragga runt – Eddie Meduza
8. Unfaithful – Rihanna
9. En lärling på våran gård – Sylvia Vrethammat
10. Det ingen vet – Sara Varga

2 tankar på “Musiken”

  1. Hej! Allt bra med dig?Du hade kommenterat min blogg för ett tag sedan men jag har inte haft tid eller orken till att svara på den förns nu. Har haft fullt upp! Mammas operation, skolan, bråk osv. Massvis med stress har det varit men nu är jag tillbaka och jag undrar om du skulle vilja ställa en eller några frågor i frågestunden jag har just nu. http://emmaeriica.webblogg.se/2013/january/fragestund.htmlskulle vara jätte roligt att få svara på frågan/frågorna dina. Det kan handla om precis allt 🙂 Förlåt igen för sent svar och förlåt om du inte vill ha såna här kommentarer.Emma / emmaeriica.webblogg.se

    Svara

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

%d bloggare gillar detta: