Hoppa till verktygsfältet

En händelserik vecka

Mamma kom hem ifrån sjukhuset i onsdags och känseln är tillbaka, bara lite i ansiktet kvar. Men det är ändå synd om henne, hon tog ryggmärgsprov och efter har hon fått så jävla ont i huvudet så hon inte orkar sitta upp ens. Jag har också drabbas av det där så jag vet vilket helvete det är. Krya på dig mamma!

I tisdags flyttade E ut härifrån familjehemmet, vilket resulterade att jag fick ett större rum. Eftersom jag tog hennes gamla. Jag älskar mitt nya rum, speciellt på kvällen när man tänder ljus, så underbart mysigt.

Och idag kommer det nog en jourplacering hit. P flyttar hit. Hon kommer få S gamla rum när det är färdigt tapetserat. Så länge får hon bo i rummet bredvid. Flickan är tretton år och jag hoppas att det kommer bli bra.

Idag ska jag åka hem till mamma och pappa, träffa djuren och farmor.

2 tankar på “En händelserik vecka”

Lämna ett spår så jag kan finna dig också