Kort om 2012

2012 började tråkigt, när jag blev inlagd på psyket ännu en gång. När jag låg inlagd på psyket kom mina kontaktpersoner och hälsade på. Mina föräldrar gjorde det också givetvis. Min samtalskontakt kom dit en gång i veckan.Och jag tillbringade några månader där.

7 april – Min bror och hans kompis åkte till japan. Det var Påskafton och en ishal vägbana. Eftersom vi hade sommardäck fick vi vända och byta däck. Sen gick det bra. Min bror är fortfarande kvar där och har en tjej där nere. Faktiskt så flyttar de ihop idag.

När jag blev utskriven ifrån psyket så flyttade jag till en lägenhet i Skara. Jag trivdes aldrig riktigt eftersom jag kände mig ensam. Även om det fanns personal där, så hjälpte det inte. Det slutade med att jag hamna på psyket igen.

Detta året har jag haft bloggtorka, kanske beror det på att jag varit inlagd och inte mått så bra me jag hoppas att 2013 blir ett bättre bloggår!

Den 23 juli dog min älskade Prinsessa Suzzie- Hon blev sju år, hon har lämnat ett stort tomrum hos oss alla. Älskar dig ännu vännen.

I 18års present fick jag en tatuering. Jag tatuerade hello kitty på benet.

Jag skrevs ut från psyket och hamna i ett familjehem. Det är en väldigt snäll familj och jag trivs där.Det är väldigt högt i tak där, alltså mycket skämt och skoj. Varje dag kör jag in ved, går en promenad och pysslar lite.

Spökvandringen i Fornbyn var awesome! Den vill jag gå nästa år också.

2 tankar på “Kort om 2012”

  1. Hej, tack för att du lämnade en kommentar på min blogg. Du verkar gått igenom mycket 2012, önskar dig ett 2013 fyllt av solsken och lycka.

    Svara

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

%d bloggare gillar detta:
Hoppa till verktygsfältet