Sooooool och baaaaad xD

Lyxigt att komma hem till mor och far min och bada i deras pool. Så i helgen blir det nog många dopp i hettan.Gillar ni värmen?

Idag har jag varit i Skövde på Elins esplanad och shoppat en ny baddräkt (svartvit) och ett par nya skor (svarta). Ursnyggt!

3 Responses

  1. Anonym skriver:

    Hej!Har följt din blogg ett tag, hoppas du trivs i din nya lya! En fråga, såg att du också har ärr efter självskadebeteende, hur ställer du dig till det nu på sommaren? Visar du dina ärr öppet, har du inga problem med att bada osv? Jag har det.. och det stör mig så mycket. vill kunna bada och visa mig fritt. /Emma

  2. Pappa skriver:

    Den va fin . Du är alltid välkommen.

  3. Monica skriver:

    Jätte fin baddrekt och det är jättemysigt när du är hemma/Mamma

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

%d bloggare gillar detta: