Hoppa till verktygsfältet

Julbord :)

Åh! Det är så mycket gott vi har handlat till julbordet imorgon. Julskinka, pressylta, sillar, makrill och så mycket mer. Samt ikväll ska vi äta Janssons frestelse och till det serveras det tunnbröd med en massa goda pålägg. Kan det bli bättre? Jo, det kan det förstår ni. På annandagen ska vi äta lutfisk hos farmor. Ingen riktigt jul utan lutfisken och den vita såsen. Det är bara så underbart gott.
Kan ni förstå att det är julafton imorgon? Att tomten ska komma och människor kommer få öppna paket. Vi är alltid hemma och det är ju mysigt och farmor och hennes katt Gubben kommer. Det kommer bli så mysigt.

Vad skall du ha på julbordet?

3 tankar på “Julbord :)”

  1. Sv; Ja, jag hann fota snön innan regnet förstörde den. Nu är det fult ute :(Prinskorv, francia salata (en sorts potatissallad), köttbullar 😀 Det är typ det enda jag äter.. :p

    Svara

Lämna ett spår så jag kan finna dig också