mardrömmar

Jag drömde mardrömmar inatt, de skakade om mig återigen och påminde mig om vad jag är rädd för. Drömmarna förföljer mig och de låter mig inte vara.

Drömmarna handlar ofta om saker som att jag är förföljd eller jagad. Jag drömmer om saker som har hänt i verkligheten och saker som jag är rädda ska hända. En del av mardrömmarna är rena fantasier, men de skrämmer mig ändå.
Jag talar inte så ofta om mardrömmarna. Det blir inte av, även om de skrämmer mig så vill jag verkligen sova. Jag kan sova på medicinen som jag får ordinerad av min läkare.
Ibland kanske man borde tala om mardrömmarna. Eftersom när man sover, då bearbetar hjärnan sånt som har hänt. Om man pratar om sådant som har hänt, kanske mardrömmarna blir värre ett tag. Fast jag vet ju inte, eftersom jag inte har provat.
Drömmer du också mardrömmar? Flera gånger i veckan? Vad tycker du jag skall göra? Prata om mardrömmarna med min psykolog?

6 Responses

 1. Helene skriver:

  GLAD PÅSK till dig.Kram Helene.

 2. Det såg nästan ut som att du flög först :O

 3. Sandra skriver:

  Jag tror hjärnan bearbetar mycket när vi sover.

 4. anniz skriver:

  🙁 Aldrig roligt med mardrömmar, egentligen undrar man varför man måste drömma sådana, borde ligga något syfte bakom det hela :S

 5. Kicki skriver:

  Det kan ju vara bra att ta reda på vad drömmarna betyder: Ibland har jag mardrömmar men oftast har jag bara konstiga drömmar! Stora förändringar och rädsla för nya saker brukar man vilja bearbeta i sömnen… Kram

 6. Jenna skriver:

  Så jobbigt med drömmarna, jag brukade också drömma mycket mardrömmar men har inte gjort på en tid dock, superskönt. Drömmer du samma dröm upprepade gånger?

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

%d bloggare gillar detta: