Hoppa till verktygsfältet

Tankar kring bloggar

Har suttit och funderat lite på vad som är målet med bloggningen. Varför bloggar jag?:

Jag ser bloggen lite som en dagbok och en dagbok för mig är där man skriver ner det man känner. Det är ett sätt att lära känna sig själv, tycker jag. Att ha det ner skrivet, svart på vitt, är ibland lättare att handskas med än att bara ha det i huvudet. Att blogga om sina känslor är ett sätt för mig att kommunicera med människor där ute. Det är ett sätt att göra sig hörd men också ett sätt att få stöttning i livet, i både med och motgångar.
 
Har även funderat på vad en blogg skall innehålla. Såhär tänker jag kring det:
Många säger att man borde ha en kategori, men hur skall jag lyckas? Jag ogillar mode och att blogga om bara en sak blir tråkigt i längden om man inte är väldigt kreativ. Jag är mångsidig. Jag kan blogga om allt, min vardag, mina känslor, speciella händelser, mina djur och vad jag tänker. Så nej till en kategori från min sida. Annars tycker jag att bilder, större texter i olika färger, mönster (saker som liksom livar upp bloggen) är viktigt. Hamnar man på en blogg där det bara är text rätt igenom blir det inte intressant nog. Och jag vet att jag är dålig på bilder och dylikt men jobbar på en förändring.

2 tankar på “Tankar kring bloggar”

  1. Tcker också om bloggar som är personliga och man får en må bra känsla, men även dem som ibland skriver att de har en sitdagTaackar =D

    Svara

Lämna ett spår så jag kan finna dig också