Till er

Godmorgon bloggvärlden 🙂

Finns inget härligare att vakna och se de söta kommentarerna som har trillat in under natten. Det är en magisk känsla för mig. Jag vill att ni, mina läsare är verkligen uppskattade av mig oavsett om du kommenterar eller inte.
Idag skall jag på möte med socialpsykiatrin men det är inte förräns vid halv fem ikväll så det är bara att fylla dagen med annat. Bl.a att kolla på våra bästa år nu tjugo över tio. Laga mat, fixa kaninerna, leka med katten och att blogga. Vad skall du göra idag?

3 Responses

  1. Sv; Ja, visst vore det helt fruktansvärt!Mysig blogg :)Kram!

  2. Evelina skriver:

    Svar: Okej :p Men jag blev inte knallröd i ansiktet när jag sprang ;)Låter som en ganska bra dag det 🙂

  3. Kicki skriver:

    Jag jobbat, åkte tidigt och kom hem kvart i fyra! Hemma har det inte hänt så mycket förutom några hämtningar av familjemedlemmar!

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

%d bloggare gillar detta: