Var i skolan igår.

Var i skolan igår med mina två kontaktpersoner och mamma. Vi träffade min mentor S och jag tror det gick bra.

Vi bestämde till att börja med ska jag ha tre lektioner på tre dagar. Tisdag, onsdag och torsdagar alltså. På tisdagar och torsdagar har jag engelska och på onsdagar har jag matte. Alla lektioner är i en timme åt gången.
Anledningen till korta skoldagar är att jag inte skall sitta på toaletten hela dagarna och att rösterna är väldigt besvärliga just nu. Så det känns skönt att att mjukstarta och förhoppningsvis jobba mig uppåt. Det var som min mentor sa; man kan inte vara på topp och dipp samtidigt.
Det som är bra med denna skola är att eleverna som går det har någon form av Aspergersdiagnos. Så imorgon börjar jag skolan igen då.

6 Responses

 1. Evelina skriver:

  Vad kul att det gick bra i skolan 🙂 Bra att det finns skolor för elever med vissa diagnoser!

 2. Eriiza skriver:

  Tack, tack, second hand är underskattat. ;D

 3. Sandra skriver:

  Vad bra med en mjukstart! 🙂

 4. anna skriver:

  tack vännen 🙂 allt bra??

 5. Kicki skriver:

  Jag blir så glad när jag läser att det går bra!! Kram

 6. tess skriver:

  Tack… kul att du gillar mina kort.

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

%d bloggare gillar detta: