Hoppa till verktygsfältet

Eländiga katt !!

Nu har Neko rymt hemifrån två gånger inom loppet ett dygn.

Han rymde igår och nu imorse, så vi får ut och leta.. som tur är ser vi när han sticker. Han är så förbannat busig (och lite jobbig faktiskt). Men vi älskar honom ändå.

Jag brukar gå ut med honom i koppel emellanåt. Då får han smak på att vara ute, tror det är därför han rymmer. För att han vill vara ute.. då kanske man undrar varför han inte får gå ut själv. Svar: Därför att jag är rädd om honom.
Nu anser jag inte att det fel att ha utekatter. Utan bara hur jag tänker.

3 tankar på “Eländiga katt !!”

  1. Nämen vilken bus kisse….Jag har 4 katter själv men det är bara den ena som är ute. Han flyttade in hit till oss för 7 år sedan när vi flyttade till vårt hus. Jag har försökt att hålla honom inne men det går INTE tyvärr. De andra katterna är endast inne. Jag vill inte ha mina katter ute av just den anledningen att jag är hemskt rädd om dem och vill inte att något ska hända dom.Nu i sommar byggde vi där emot en utegår/bur till katterna utanför vårt ena fönster så att de kan gå ut och in som de vill, men de kommer ingen annan stans än ju till buren.Mina ena katt gick jag ockåså ut med i koppel ett par gånger man då blev han också rymningsbenägen och rymde ett par gånger. Men nu när de har utegården/buren så verkar de super nöjda :)Hoppas att ni hittar er katt…Ha de gott.Kram Gurkiss

    Svara

Lämna ett spår så jag kan finna dig också