13 Responses

 1. Elsa skriver:

  Tack så mkt 😀

 2. lovan skriver:

  ser gott ut! :)Va gärna med i min veckans blogg tävling & gilla mig på bloglovin! 🙂 Kraam!! 🙂

 3. Sandra skriver:

  Åh vad GOTT!! 🙂

 4. maränger? :O

 5. Petra skriver:

  Så smarrigt!

 6. Kicki skriver:

  Aaa, du har gjort egen glass, så gott! Kramis

 7. Helene skriver:

  MUMS VA GOTT !!Ha en fin dag.Kram Helene.

 8. Nej du får inte :3

 9. Cornelia skriver:

  sv: Joo jag är jättenöjd med klänningen! :DOh det där ser gott ut! :O

 10. Evelina skriver:

  Så mumsigt 😀

 11. Vera skriver:

  mums!!mums 🙂

 12. Helene skriver:

  Ha en mysig helg.Kram Helene.

 13. MerMickis skriver:

  Hejsan ramlade in här från Petras sida :-)Åhh gör du hemgjord glass… så gott!! Vi brukar krossa hallon/jordgubbar med socker och mjölk/kelda/grädde och göra glass på… Åhh jag får nog köpa mej en ny glassmaskin, den jag ”ärvt” fick svärmor tillbaka för att kunna göra glass åt de små barnbarnen..Ha en finfin dag!Kram

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

%d bloggare gillar detta: