Dålig bloggvecka

Jag har försökt att skriva i bloggen men det går inte,

jag vet inte vad jag ska skriva och då stänger jag ner bloggen ännu en gång. Ibland är det svårt att finna saker att skriva om, för vem vill läsa om min smärta hela tiden?
Idag ska jag träffa min läkare, det känns tryckt att få träffa min gamla (har endast träffa henne en gång förut), men när jag var inlagd fick jag träffa så många olika så man visste inte vad man hade sagt till vissa. Det blir rörigt med andra ord.

6 Responses

 1. maria skriver:

  Hoppas det går bra hos läkaren och att solen lyser på dig idag :)Vilken fin bricka du gjort på praktiken 🙂

 2. Kicki skriver:

  Ibland vet man inte vad man ska skriva, det bara är så! Tråkigt att det inte går att få samma läkare hela tiden, förstår att det blir jobbigt att upprepa saker! Ta hand om dig, och du stanna kvar, och om du vill skriva om smärta så gör du det! Vi finns här för dig! Kram

 3. Sandra skriver:

  Man kan inte alltid hinna med/orka blogga!

 4. Petra skriver:

  Lycka till och ta det lugnt, vi finns kvar. Ibland måste man samla kraft.Kram

 5. Hamster, jag saknar dig. Vill du komma hit någon dag? 🙂

 6. Helene skriver:

  Man kan stötta varandra om man har det jobbigt !!Ha en fin helg.Kram Helene.

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

%d bloggare gillar detta: