Hoppa till verktygsfältet

Klagomål!

Usch, vad trött jag blir på IKEA!

I måndags när pappa och farmor var på IKEA och skulle köpa garderoben, delarna till den. Då kunde de inte få alla grejer med en gång. Orsaken var att de låg för högt upp på hyllan och de måste stänga varuhuset om de ska ta ner dem. (Så ingen kommer till skada). Jag förstår dem till en viss del. Men på deras hemsida står det att det är tillgängligt. Men så var fallet inte när det kom dit.
Sen så lovade dem att köra hem det till oss (tisdag) igår. De skulle komma sent på kvällen, tror ni att de kom? Nej. Jag tycker att detta är otroligt dåligt av dem. Vad tycker ni?

6 tankar på “Klagomål!”

  1. Vad knasigt! Skriver dem att den finns tillgänglig så ska den ju göra det också. Visst, säkerheten är viktig men då får dem ju skriva att den finns leveransklar ELLER så får dem ställa den lite bättre så man inte behöver stänga ner hela butiken liksom.

    Svara

Lämna ett spår så jag kan finna dig också