Hoppa till verktygsfältet

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES XD

Helgen är över, dessvärre blev det inget gym idag. Pappa skulle åka till IKEA och handla möbler. Och jag orkar inte ut i kylan och gå till bussen. Bökigt xD. Men nu undrar ni varför jag är så glad? Jag har gått ner sex hekto i helgen (fre-mån). Jag brukade alltid gå upp förut i helgen. Men sen i onsdags har jag totalt gått ner 1.1 kg. ! Skönt att fettet försvinner.

Haha min blogg blir lite mer som en viktblogg nu 🙂 Haha nejdå. En sak får ni inte veta. Hur mycket jag väger. Det är privat, kanske skäms jag för min vikt. Men skitsamma. Denna underbara nedgången måste bero på godisförbudet :D. Berättar du din vikt hursomhelst?

5 tankar på “YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES XD”

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

%d bloggare gillar detta: