Hoppa till verktygsfältet

Mitt träningsschema

Har funderat på det här med min träning faktiskt. Ska nog lägga upp ett schema, ska visa er hur jag hade tänkt.

Måndag: Rodden 10 min. Crosstrainern 20 min, Styrketräning, fokus på armar 30 min.
Tisdag: Intervall på löpbandet i 30 min, styrketräning, fokus på armar 30 min.
Onsdag: Crosstrainern 30 min, styrketräning, fokus på ben 30 min.
Torsdag: Rodden 10 min, intervall på löpbandet 20 min, styrketräning fokus på ben 30 min.
Fredag: Intervall på löpbandet 30 min, styrketräning allround 30 min.
Lördag: Crosstrainern 20 min, styrketräning allround 40 min.
Söndag: Intervall på löpbandet 30 min, styrketräning fokus på ben 30 min.
Observera att jag tränar inte alla dagar i veckan, utan ungefär fem dagar i veckan. Men vilodagarna är olika och om jag t.ex. åker dit på en lördag kan det vara skönt att veta vad man ska göra. Eller vad tycker du? Sen kan ju löpbandet vara upptaget, eftersom de är så få om dem.

(har skapat en ny kategori som heter *Träning*)

3 tankar på “Mitt träningsschema”

  1. Jag vill också ha en träningskategori, men jag har redan så många… vilken underbar vecka! Får man fråga varför du tränar? Är det för att bygga styrka eller? :)SV: Jo… jag har haft en jävligt jobbig period nu, men det har varit en bra dag idag:) Men bloggen har ju fått ta stryk av det i alla fall.

    Svara

Lämna ett spår så jag kan finna dig också