Hoppa till verktygsfältet

En underbar bok

Nu ska jag först ”natta” lille Neko och sedan läsa en underbar bok. Sov gott :D. Tror inte att det går så bra att sova han nu, full fart att leka med musen just nu (typiskt!) God natt eller God morgon!


Apropå Godmorgon så när jag gick fotokurs i Märsta sa alltid våran Guide Godmorgon. Tillslut blev jag tvungen att fråga och sa att det var kväll nu (klockan sex på kvällen började den). Då svarade han: Det beror på vilken tid man gick upp. Han har faktiskt rätt i detta.

Imorgon ska jag iväg och gymma igen, tjohoo! Sedan på eftermiddagen ska jag till skolan och vi ska diskutera mitt val inför nästa läsår. De är väl för roliga? Men det ska samtidigt bli skönt och åka dit och reda ut grejer.

3 tankar på “En underbar bok”

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

%d bloggare gillar detta: