Hoppa till verktygsfältet

Ingenting ni förstår

När hon lämnar rummet så sitter du kvar där. Hennes tankar har du ingen aning om och skulle du någonsin orka bry dig om det? Om du gör det, då tycker du ska läsa detta.


När du skriver saker, gör saker eller andas så påverkar du saker och ting. Att du lever påverkar alltid din omgivning. Vi lever i samma lokaler, vi går i samma körgrupp, vi lever tillsammans och då kan man inte bete sig hur som helst. Just därför det du säger, det du gör sätter spår i sanden.
Man får ha olika uppfattningar om saker och ting. Du får tycka att en person är skit ful eller att en person har för stor näsa. Ingen kan hindra dig att berätta det du vill säga. Men du borde nog ta och tänka över hur du uttalar dina ord, meningar.
En text kan så lätt bli fel, datorn tolkar fel i rättstavningsprogram, du slinter på tangentbordet. Förstår du skillnaden här?: ”Här finns många filtänglar.” ”Här finns många fittänglar.” En mening som vill gott men kan lätt bli fel.
Men du vill inte förstå, fast hon skriker och ber dig att lyssna. I hennes skrik finns ingenting du vill förstå. Just därför bildar du en missuppfattning som sårar dig.

2 tankar på “Ingenting ni förstår”

Lämna ett spår så jag kan finna dig också