Hoppa till verktygsfältet

En förjävlig längtan (?)

Fan, fan, fan, FAN!!
Jag: Nej, Suzze nej!
Styr iväg de förbjudna tankarna.
Sluta.. du är fast om du fortsätter.
AI: Du är ju fan fast redan?
Jag: kanske det men jag vill bli fri, fan.
AI: Nej, det är bara vad du tror,
stanna kvar vid din trygghet.
Jag: Snälla, sluta!
AI: Ta det lugnt,
du vet att när det händer, du mår bra.
Jag: Nej! NEJ!!
AI: Jo, ta den här, du är värd det.
Jag: Måste jag? *tårar i ögonen*
AI: *Ler och nickar* – Ja!
Jag: Fan.

(Ej en situation tagen idag, men som kommer ofta.)

1 tanke på “En förjävlig längtan (?)”

  1. :(Jag önskar att jag kunde kväva dina röster utan att kväva dig.Du, jag skäms men jag hade sådan ångest igår när du smsade, och jag hade inga pengar till att svara. Jag har inte gjort något speciellt idag, men jag är i alla fall ledsen om det kändes som om jag ignorerade dig . <3

    Svara

Lämna ett spår så jag kan finna dig också