Hoppa till verktygsfältet

Jag löser upp banden nu ..

För dom band som binder mig till er,
försöker jag långsamt men säkert knuta upp..
.
Jag kan inte tala, orden har inte lärts sig
att formuleras tillsammans med tungan än.
För jag vill stänga min mun på så sätt skyddar jag mig själv.
.
Ni frågar mig, varför är du ledsen för?
.
Jag tiger.
Ni ger inte upp.
Jag tittar ner.
Ni tjatar på mig.
Mina tårar rinner.
Ni förstår inte.
Jag tiger.

1 tanke på “Jag löser upp banden nu ..”

  1. Du måste skicka in dina texter någonstans. Du har en förmåga, du kan skriva så jävla bra, du är underbar.Kan du inte skriva en bok? Det är jättekul! Och rogivande. Jag saknar dig, ska försöka höra av mig mer. Kul med flytten? Jag tror det kommer bli jättebra!

    Svara

Lämna ett spår så jag kan finna dig också